Jump to content
php.lv forumi

Image uploads (php + swf + javascript+jquery)


aika

Recommended Posts

Uzdevums: ir bildes, kas ērti jāuploadē, pēc tam vēl ir jāsamazina, jāuzliek watermarks un jāpiefiksē un jāparādā kā saņemtas.

 

Ir multiupload risinājums (swf + javascript + php) ņemts no šejienes http://www.phpasks.c...lash/index.html, php fails tiek izsaukts pēc katras bildes ielādes un (pārtaisīts) veic bildes izmēra maiņu, uztaisa mazo bildi, lielajai uzliek watermarku un piereģistrē to sesijā. Pamatlogā stāv jquerijs, kas čeko citu php failu, kas atgriež sessijas parametrus, un tiklīdz parādās sesijā jauna bilde, parāda to.

 

Vai tikai man liekas, ka iedarbināt 4 dažādas sistēmas, lai paveiktu šādu uzdevumu, ir nevis kruti, bet lieki sarežģīti?! Kur un kā var šo risinājumu optimizēt?!

Edited by aika
Link to comment
Share on other sites

Es teiktu, ka tas php skripts, kas čeko vai sesijā nav parādījušies augšupielādētā faila parametri ir diezgan lieks, vispār izklausās diezgan greizs risinājums, ja esmu pareizi sapratis.

 

Nesen pielietoju šo jquery pluginu failu augšupielādei. Vajag vienu php skriptu, kas apstrādā bildi (resaizo, uzliek watermarku, saglabā db, utt), šis pats skripts atgriež datus json formātā un tos var izmantot, lai updeitotu lietotāja interfeisu, utt

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...