goma smile Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 (edited) Man jāizveido interneta veikalam, auto kataloga lapa ar viņu piedāvātajām precēm..... un man jāizdomā tas filts(kas iet gar malu) piemēram: Mašīnas Mazda audi BMW ......... Un kad tu izvēlies kādu no markām dažām var izvēlēties vai tās ir lietotas vai jaunas Un tad vēl Krāsa zaļa melna balta ....... Sākumā bija ideja 1 tabula Mašīnas marka (primary key) mašīnu daudzums 2 tabula Mašīnas marka krāsa_1 skaits bet tad ienāca starpā tas vai tās ir lietotas un es nevaru izdomāt kādu struktūru veidot... Jūsu idejas :D Ā un pēctam man jāuztaisa vēlviena tabula ar pašām precēm Labi precei ir id, nosaukums, ... tik tgd nevaru izdomāt to to kā veidot to Pattern_id (cipa saiti kas savienos kad norādīsi savus izmērus vai markas) Edited April 17, 2012 by goma smile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Kādā veidā Tu tiki pie šāda darba? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted April 17, 2012 Author Report Share Posted April 17, 2012 (edited) Kādā veidā Tu tiki pie šāda darba? :D Ģimenes loceklis piedāvāja # Izdomāju ka varētu, tabulu Mašīnas marka (primary key) Mašīnasīnu daudzums status ( vai lietota) un Nosaukums Mašīnas krāsa daudzums Edited April 17, 2012 by goma smile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 > Kādā veidā Tu tiki pie šāda darba? :D You made my day, sir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts