nascar Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Sveiki, manā topošaja weba ir vajadziga STREAK lietiņa manā turnīra tabulā, tātad piemērs: Es uzvaru kādu no pretiniekiem, tad uzreiz streak paliek WON 1 un pretniekam tadejadi LOST 1 un ja es atkal uzvaru kadu citu pretinieku man ir WON 2 jau, bet ja es kadam zaudeju tad man streak sabrūk un ir LOST 1 es ceru sapratāt domu... Es meģinaju dabut iekša, nesanāca... Lūdzu izspalīdziet man kāds uzrakstat piemēru koda veida, vai kautko tamlidzigu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Es neiebraucu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar Posted August 13, 2011 Author Report Share Posted August 13, 2011 (edited) Labi šitā ir mana komanda: # GP W OTL L P GF GA DIFF STREAK CHICAGO BLACKHAWKS 1 1 0 0 2 5 4 +1 WON 1 pretinieku komanda: # GP W OTL L P GF GA DIFF STREAK BOSTON BRUINS 1 0 1 0 1 4 5 -1 LOST 1 Tagad ir kāda saprašana par ko es runāju? :) Edited August 13, 2011 by nascar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Nē. LOL! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zintis8789 Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 (edited) Saprašana ir.. Uzstaisi db 2 laukus piem: streak un streak_type. Streak - cik liels tas ir vai 1 vai kaut 1000000 Streak_type 1 vai 0 || 0-won 1-LOST ceru ka tālāk pats izdomāsi.. Edited August 13, 2011 by zintis8789 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Hmmm.... okej, pieņēmumi: Tev ir spēle un Tev vajag glabāt cik daudz reizes Tu esi vinnējis/zaudējis un kopējais rezultāts. Tabula ar divām kolonām: 'wins', 'losts'. Ja zaudē, tad pieskaiti +1 'losts' kolonai. Ja vinnē, tad +1 'wins' kolonai. Ja gribi redzēt cik esi kopumā vinējis/zaudējis, tad atņem 'losts' no 'wins'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar Posted August 13, 2011 Author Report Share Posted August 13, 2011 Labi tagad man jau ir daudz tālak tikts, nākamais liekas muļķigi no maniim, bet izskaidrojat ka man šada situacija labak rīkoties? if($rez1 > $rez2){ $str = +1; } un ja mazāks rez if($rez1 < $rez2){ $str = -1; } iekš UPDATE SET ir šitais streak=streak'$str', bet man viņš izmet sintakses kļūdu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zintis8789 Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 $select=Select something from team_db where team = mana_komanda; if (mana_komanda == zaudejums) { if ($select == 0) { $streak=1; update(something set streak_type=0,streak=$streak); } else { update(something set streak=streak+1); } } if(mana_komanda == uzvara){ if ($select == 1) { $streak=1; update(something set streak_type=1,streak=$streak); } else { update(something set streak=streak+1); } } Kkas uz to pusi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zintis8789 Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Hmmm.... okej, pieņēmumi: Tev ir spēle un Tev vajag glabāt cik daudz reizes Tu esi vinnējis/zaudējis un kopējais rezultāts. Tabula ar divām kolonām: 'wins', 'losts'. Ja zaudē, tad pieskaiti +1 'losts' kolonai. Ja vinnē, tad +1 'wins' kolonai. Ja gribi redzēt cik esi kopumā vinējis/zaudējis, tad atņem 'losts' no 'wins'. Liekas, ka viņam vajag izvadīt uzvaru/zaudējumu sēriju. Piem ja tev ir 7 zaudes un tu pēkšņi uzvari zaudējumu sērija beidzas, tad sākas uzvaru sērija un otrādi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Nevajag visu vienkāršo sarežģīt ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts