vitao.web Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Vajag šādu skriptu. Itkā man ir skripts kas veic uploadu un scripts kas veic face detection, bet kā salikt kopā? Respektīvi ja nav seja tad uploads nenotiek. Es no java script vispār nebum :( būs kas varētu paskaidrot aptuveni kā to varētu veikt? P.S labi ja būtu kādi paraugi - ideāli gatavs variants :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Val Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 (edited) Šis strādā, 100% pārbaudīts. Kāds tiešām varētu aptuveni paskaidrot, bet ir viena problēma. Ieliec kodu paraugus (kurus esi atradis), kā tas viss tur strādā. Edited June 18, 2011 by Val Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vitao.web Posted June 18, 2011 Author Report Share Posted June 18, 2011 Sorry piemirsu :D Bet tagad viss ir ok... Paldies :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 daGrevis Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Re ko uzgāju... interesanti. http://www.codediesel.com/javascript/face-detection-using-jquery/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
vitao.web
Vajag šādu skriptu. Itkā man ir skripts kas veic uploadu un scripts kas veic face detection, bet kā salikt kopā?
Respektīvi ja nav seja tad uploads nenotiek. Es no java script vispār nebum :(
būs kas varētu paskaidrot aptuveni kā to varētu veikt?
P.S labi ja būtu kādi paraugi - ideāli gatavs variants :)
3 answers to this question
Recommended Posts