verd Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Sveicināti, esmu jauniņais gan šajā web, gan arī PHP zināšanās. Man radās jautājums, vai varētu man pastāstīt kā tas notiek un varbūt kas , kur jaraksta, lai izveidotu tabulu ,kura pēc attiecīgās Formas aizpildes saskaitās , tākā excelī, vai arī , kā varētu excel tabulu dabūt iekš web, lai viņa nezaudētu funkcionalitāti? Kā varētu tas noritēt? Piemēram, es izveidoju formu, kur jaieliek bilde, jaieraksta, piemēram vienā ailē skaitlis 3, pēc tam kad tas ir izdarīts jaspiež, piemēram uz pogu - nosūtīt. Pēc attiecīgās komandas, tas skaitlis 3 aiziet uz tabulu. Tabulā automātiski viņš saskaitās un izvada rezultātu. Ceru, ka sapratāt, un spēsiet palīdzēt, vieglāk sakot , tā kā NHL līgu web'os, kad ievieto screen un uzvaru vai zaudi uz tabulas pašas saskaitās. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebuilder Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Es ieteiktu MySql Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Sākumā izdomā vai Tu šo visu programmēšanu domā nopietni... ja jā, tas būs jāsāk ar pamatiem. Un to ko vēlies, varbūt pēc mēneša varēsi izveidot! Kā tad būs? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verd Posted May 29, 2011 Author Report Share Posted May 29, 2011 Uz doto brīdi gribētu iemācīties kā uztaisīt to , un ,ja lai to iemācītos vajag izstudēt pamatus ,tad apgūt pamatus un nopietni programmēšanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Lai maksimāli ātri izveidotu to, ko gribi... HTML (koda struktūra)... pēc tam tagi kā "form", "input", "button"; tad "table", "tr", "th"... Tad vai nu PHP... vai nu JScript (ar jQuery būtu pavisam vienkārši, bet nebūtu labi sākt uzreiz ar gatavu "framework'u"). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verd Posted May 29, 2011 Author Report Share Posted May 29, 2011 tas viss jazin, lai varētu to izveidot? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted May 30, 2011 Report Share Posted May 30, 2011 A ko Tu domāji? Daudz vienkāršāk būtu kādam samaksāt 20 Ls, lai uztaisa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts