Jump to content
php.lv forumi

verd

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

verd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Man bija tas pats, ievadi tajā src interneta vietas adresi, piemēram, nohostē bildīti bildites.lv, un ieraksti kodu iekšā . Nezinu vai tā ir pareizi, bet man tā parādīja bildi. Forma <img src"www.bildites.lv/(tavs nohostētais attēls).(jpg,png.)"> un ja gribi ,lai uzbraucot uz bildes rādās , piemēram, vārds "mana bilde" vai kāds cits, tad pievieno klāt title="Mana bilde" un alt="Mana bilde".
  2. tas viss jazin, lai varētu to izveidot?
  3. Uz doto brīdi gribētu iemācīties kā uztaisīt to , un ,ja lai to iemācītos vajag izstudēt pamatus ,tad apgūt pamatus un nopietni programmēšanu.
  4. Sveicināti, esmu jauniņais gan šajā web, gan arī PHP zināšanās. Man radās jautājums, vai varētu man pastāstīt kā tas notiek un varbūt kas , kur jaraksta, lai izveidotu tabulu ,kura pēc attiecīgās Formas aizpildes saskaitās , tākā excelī, vai arī , kā varētu excel tabulu dabūt iekš web, lai viņa nezaudētu funkcionalitāti? Kā varētu tas noritēt? Piemēram, es izveidoju formu, kur jaieliek bilde, jaieraksta, piemēram vienā ailē skaitlis 3, pēc tam kad tas ir izdarīts jaspiež, piemēram uz pogu - nosūtīt. Pēc attiecīgās komandas, tas skaitlis 3 aiziet uz tabulu. Tabulā automātiski viņš saskaitās un izvada rezultātu. Ceru, ka sapratāt, un spēsiet palīdzēt, vieglāk sakot , tā kā NHL līgu web'os, kad ievieto screen un uzvaru vai zaudi uz tabulas pašas saskaitās.
×
×
  • Create New...