Jump to content
php.lv forumi

Smaga Situācija


Faks

Recommended Posts

Labdien Dāmas Un Kungi Esu atkal atradis brivu bridi un ņemos ar savu cepto cms fakts ir švaks sāku veidot apmaksas sistēmu bet uzdūros uz stūrakmeņa !

Kapec ? Prasīsiet Protams atbilde ir sekojoša man ir izveidota apmaksas sitēma problēma tami ka viņa darbojas uz paypal formas respetivi es viņu druscin izvaroju un pielāgoju savām vajadzībām bet ir viens bet kā nospiež submit forma automatiski pārmet uz paypal lai samaksātu bet pirms tas notiek es vēlos lai man visa informācija pasutījuma tiktu ielikta datubāze gan studēju jqery alternatives ar serialize nekādīgi neizdevas dabut ejošu varijantu varbūt kāds zin kādu varijantu vai koda gabalu kurš patiešam strādātu šadā situācijā !

 

Tulkojam Praktiskā Valoda

Forma automatiski iet uz paypal mājas lapu dēļ action kur ir apmaksa par izvēlēto mantu .

 

Mērķis

Vēlos Veikt mysql insert pirms Forma Aziet prom uz paypal mājas lapu respetivi pirms notiek darbiba ar formas action cik zinu esot varijants ar jqery serialize ja kādam ir reals ejoš koda gabals vai piemērs kurš iet tad būtu ļoti priecīgs :) .

Edited by Faks
Link to comment
Share on other sites

Sūti formu uz Savu failu, kas iemet visu datubāzē, tad veic simulāciju tam, ko dara forma - attiecīgi, pēc datu iemešanas datubāzē, sūti paš-ģenerētu HTTP pieprasījumu kā formu uz PayPal lapu (ceru, ka nepateicu kādu terminu nepareizi).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...