ziedinjsh Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Labsvakars! Kā varētu uztaisīt tādu lietu kā: man ir uztaisīta talk systēma. Kad saraksts vienā lapā ir jau vairāk par 10 tad apakšā ir poga [vēl sarunas]. Uzspiežot uz pogu atveras apakšā vēl papildu 10 (jair tik daudz, ja nav tad parāda to kas ir) Ja paliek vēl tad poga paliek un var atkal uzspies un atveras tālāk. takl php kods ir šeit domāju ka to varētu darīt bez ajax.. tīri ar php Paldies jau iepriekš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 (edited) ziedinjsh --> godiigi sakot nezinaju ka pats nelasi ko raksti :( [tas ir ja izlaiz visus rupjos vardus] Jo paris dienas atpakalj JAU UZDEVI lidzigu jautajumu !!! Edited February 8, 2011 by Grey_Wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziedinjsh Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 lasu, bet tur vairāk vai mazāk bija domāts ar ajax. Šinī gadījumā jautājusm ir domāts tikai par php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 It's called taaaalk systeeem. =DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziedinjsh Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 nekas jau tur nav, bet man vairāk neko nevajag :p :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 PHP ir servera puses valoda. Vari izdarīt tā, ka tiek izvadīti pēdējie desmit ieraksti un apakšā ir poga "Vēl!". Ja tā tiek uzspiesta - lapa tiek pālādēta -, bet nu jau ir pēdējie divdesmit ieraksti. Tam domāts AJAX! =D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 bet nu jau ir pēdējie divdesmit ieraksti. Tam domāts AJAX! =D Pilniigi piekriitu. Ja ir posti/atsauces/komentari kur lapa japrlade -autora iepriekshejais postc- tad AJX praktiski nevajag, shoreiz tieshi otradi AJX buutu vajdzigs. Bet pamts ka atsijat no DB paliek nemainiigs LIMIT X,Y Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziedinjsh Posted February 9, 2011 Author Report Share Posted February 9, 2011 .. tad laikam bez ajax neiztikt. Tad varbūt ir kāds gatavs ajax scripts kkur pieejams? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Kāpēc Tu domā, ka AJAX ir tik sarežģīts? Izmanto šo te... http://jquery.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziedinjsh Posted February 10, 2011 Author Report Share Posted February 10, 2011 Jā, ar ajax es esmu uz pilnīga jūs! :D un pieņemu ka tas mazais kods nav tā visa funkcija! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labaiss Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 (edited) Jā, ar ajax es esmu uz pilnīga jūs! :D un pieņemu ka tas mazais kods nav tā visa funkcija! :D Pieņemu, ka tu angļu valodu nemāki :D http://api.jquery.com/category/ajax/ http://viralpatel.net/blogs/2009/04/jquery-ajax-tutorial-example-ajax-jquery-development.html Edited February 10, 2011 by labaiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts