student Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Sveiki visiem!Es lasīju visādus topikus un meklēju google, bet varētu lūdzu parādīt kā izskatās javascript laika atskaite.Piemēram man ir laiks ($laiks).Un tajā ir norādīts kāds pulksteņlaiks.Piemēram 10:23.Tad kā varētu panākt lai man rādās cik stundas un minūtes ir atlikušas līdz šim laikam.Varētu parādīt kādu piemēru,vai arī kādu noderīgu adresi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 http://tinyurl.com/dynpz4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
student Posted December 26, 2010 Author Report Share Posted December 26, 2010 Slasījos un man izdevās atrast tikai vienu sakarīgu lietu,kurā es norādu laiku un parādās cik laiks vēl ir līdz tam.Bet ko lai es daru lai panāktu ka man ir viens laiks un rādās cik ilgi ir atlicis līdz tam un kad nav nekas atlicis tad vienkārši sākas no sākuma un atkal rādās laiks.Piemēram: Iestatu laiku plkst. 9:00 un visu laiku radās cik ir atlicis līdz tam un kad ir pagājis kāds laiks tad atkal skaitas no sākuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberts.R Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Man tā liekas, ka pat W3 JS sadaļā ir perfekti paraugi. Varbūt ne gluži countdown, bet gan kaut kādi pulksteņi ar taimautiem, un aiziet. Pagriez savā vajadzīgajā virzienā, un viss kārtībā :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts