hartekju Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Man ir pavisam svaigs dizains uz HTML un es gribētu uzināt, piemēram, man ir HTML lapa un IPB forums ar online lietotāju skriptu, kas man ir jādaral lai es varētu redzēt to scriptu darbībā galvenajā lapā piemēram kreisajā puse, es vienkārši gribu uzināt kāds kods man ir nepieciešams priekš tā! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitao.web Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Cik maksāsi? Bet ja nopietni ir google.lv un tur ir daudz info par IPB forumie mun vinju 'fīčām' kuras vari izmantot. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hartekju Posted December 11, 2010 Author Report Share Posted December 11, 2010 Šauboas, ka tas ko man vajag ir kaut kapeiku vērts! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphius Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Nezinu kā pārējie, bet es tā īsti neiebraucu jautājumā... Vienīgais ko izpratu ir tas, ka Tev vajag zem Tava dizaina piemest klāt forumu...nu ņem talkā elementāro HTML tabulāciju un izvieto to foruma skriptu kur nu Tev viņu vajag. Uzdod konkrētākus jautājumus! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts