Dj_L@tvian Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Sveicināti! Jau uzreiz atvainojos par iespējams stulbo jautājumu, bet te nu es esmu atkal atnācis lūgt padomu par lietu, kas mani nomoka :D Zināms ka pieejami dažādi veidi, kā savā mājaslapā ievietot citu mājaslapu saturu un dažādas citas lietas, bet tas jau Jums nav jāskaidro.. Tātad: 1. gribētos uzzināt vai ir iespējams izmantojot: <iframe> </iframe> tagu ar visiem parametriem, panākt tā, ka no konkrētā <iframe> loga vajadzīgajā vietā parādās tikai konkrēti bloki un konkrēta informācija? 2. Ja ir iespējams, kur smelties šādu informāciju, ko būtu labāk izmantot, no pieejamajām attēlošanas valodām? Paldies jau iepriekš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 (edited) Ja domaini ir dažādi, tad bez otras lapas īpašnieku/izstrādātāju piekrišanas tas nebūs iespējams. Jebkurā gadījumā informācija par šo tēmu ir. Google: cross-domain iframs js Ja domaini ir vienādi, tad strādājam kā parasti ar js, izmantojot parent un iframe.contentDocument objektus. Ja ifreima lapa izmanto parent lapas sudomainu, tad var vienkārši uzsetot document.domain un tālāk darboties kā iepriekšējā punktā aprakstīts. Ja nu tev ir vajadzīga tikai daļa informācijas, tad iesaku apsvērt domu par lapas sources ielasīšanu, izpārsēšanu citiem līdzekļiem un kešošanu savā pusē. Edited October 29, 2010 by marcis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_L@tvian Posted November 1, 2010 Author Report Share Posted November 1, 2010 Paldies Mārci par uzvedināšanu uz domas, tas man arī bij vajadzīgs :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts