Jump to content
php.lv forumi

Nestraadaa scripts [iis]


<?php_kods_?>

Recommended Posts

http://paste.php.lv/1425

Šeit ir scripts, kuram nestrādā raksta pievienošana. Pievienot vins itkā pievieno, bet nepievieno pareizo rakstu... Piemēram, ja es kā pirmo pievienoju rakstu ar tekstu tests un virsrakstu tests1 tad katru nākošo rakstu kuru mēģinu pievienot ar citu rakstu viņš man atkal pievieno ar tekstu test un virsrakstu tests1. Kaut kas tur nav ok ar mainīgo nodošanu, jo viņš visu laiku pievieno to, ko es mēģināju pievienot pirmo.

Link to comment
Share on other sites

aatri paarskrienot ar aci liekas jociigi, ka tev ievietoshanas formaa ir noraadiits id, liidz ar to visticamaak, ka tev tie raksti tiek likti visu laiku ar id 0.

 

sql tabulai id uzliec auto increment un insert kverijaa to id nenoraadi vispaar, tad tiks automaatiski tas id pieshkjirts.

Link to comment
Share on other sites

Ja tev ir auto_increment lakam ID, tad tev ievietojot datus nav nepiecieshams ID, kau jau рпр teica. Mysql jaunam ierakstam automatiski pieshkjirs jaunu ID augosha secibā.

Šādi vajadzētu būt:

"INSERT INTO raksti (`virsraksts`,`raksts`) VALUES ('$virs','$raksts')"

Link to comment
Share on other sites

Nu bet liģiski :) Tu pašā sākumā inputos ievieto pirmā raksta datus. Lieto $_POST['raksts'], nevis $raksts insertā.

if(isset($ievietot)){ 
    mysql_query("INSERT INTO raksti (`virsraksts`,`raksts`,`id`) VALUES ('$_POST[virs]','$_POST[raksts]',NULL)") or die ("šeit ir probleema" .  mysql_error());     
    
}

Vispār jau tos tekstiņus vēl ar mysql_escape_string() vajadzētu apstrādāt :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...