FnTm Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Sveiciens visiem! Tā nu ir pagadījies, ka esmu apsolījis izveidot internetveikalu, kurš ņemtu savu piedāvājumu no GNT. Internetveikals uz 80% gatavs, bet GNT daļa klibo. Vēlējos jautāt: vai kāds man varētu paskaidrot precīzo soļu gaitu, kā šamo ir iespējams dabūt pie dzīvības? Pašlaik izdarītais: Pieteikts lietotajvards un parole priekš multi.gnt.lv Nosūtīts pieteikums par piekļuvi XMLLink Izlasīta dokumentācija par XMLLink Manuprāt man visu dzīvi čakarē tas, ka tam skriptam ir jāgriežas uz kādas konkrētas IP, un to es tikai tikko pieteicu. Vai tā varētu būt? Paldies jau iepriekš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 jup, IP arī viņi čeko, bet nevaru apgalvot, ka tā ir vienīgā lieta, kas tev rada/radīs galvassāpes. Vispār, cik atceros, tad viņiem bija diezgan nepārdomāts API. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FnTm Posted October 4, 2010 Author Report Share Posted October 4, 2010 Man kopumā pats piegājiens, ka arī pieprasījums tiek rakstīts kā XML liekas dīvains, bet neko, jāmēģina pielāgoties. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts