Snaip3Rs Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 (edited) Es atradu skriptu un nedaudz pielaboju lai būtu dziesmu balsošana tikai ir problēma ka nevar nobalsot kaut kas nestrādā. Varat palīdzēt ar problēmu! Te būs DB Te būs Index Te būs Vote Problēma tāda kad gribu nobalsot laba vai slikta met ārā Failed! $r = mysql_query($q); if($r) //voting done { $effectiveVote = getEffectiveVotes($id); echo $effectiveVote." votes"; } elseif(!$r) //voting failed { echo "Failed!"; } ?> Edited May 21, 2010 by Snaip3Rs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 Īsā atbilde uz "kaut kas nestrādā" vienmēr ir "kaut ko salabo" :) pieliec or die(mysql_error()) galā query. $r = mysql_query($q) or die('Viss ir slikti, būs vēl sliktāk: '. mysql_error()); ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted May 21, 2010 Author Report Share Posted May 21, 2010 Paldies Aleksei tas man palīdzēja parādīt kas par vainu! Un es atradu tādu lietu kā nebiju vienā vietā nomainījis uz savu db table un tāpēc bija error visu nomainīju lieliski strādā un ja vari parādi lūdzu kā var uztaisīt lai varētu balsot tikai vienu reizi jo kad nobalsoju vis OK parādās ka nobalsots un kad refres atkal var balsot! Zinu ka var caur ip vienreiz tik balsot un var arī caur session tikai es nevienu no viņiem nemāku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turecky Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 Nu ja atsijājam pēc IP, pēc datuma vai sesijas, tad attiecīgi pieliec tabulai papildus lauku, kas būs kā pārbaude, teiksim vienu no iepriekšminētajiem. Un tad pirms izvadi balsošanu pārbaudi pēc pēdējā parametra vai drīkst balsot vai nē. Cerams, ka ideju saprati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted May 21, 2010 Author Report Share Posted May 21, 2010 Ideju jau es pats zināju, bet es nezinu to pašu kodu kā uzmeikot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts