Snaip3Rs Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Es nezināju kur likt šo tēmu un izdomāju ka te ir daudzi vaicājuši kur mācīties php es ar skatijos youtube video macijos www.w3schools.com/PHP un citās lietas. Tagad atradu lielisk ulietu kur mācīties un kā pat sākt izveidot savu saitu! bet tas noderēs tikai tiem kas māk Krievu valodu, tākā 2 mana mīļākā valoda ir Krievu es atradu ļoti lielu un izsmeļosu video pamācību par php. Lūdzu nevainojiet mani ka nevar Krievu valodā iemācīties u.t.t. Ja tu vēlies mācīties vari pamēģināt ja nē tad labāk neko nesaki. Un jau iepriekš atvainojiet par spam te būs adrese kur var nolādēt Video Download Video izdevējlapa Skatīt te Ceru ka palīdzēju daudziem no jums un ceru ka mani nesodīs par centību palīdzēt citiem. Jo pats vēl knapi tik kaut ko zinu tāpēc pats nolādēju un sāku mācīties! Jo video pamācība ir vieglāka nekā tekstā jo tev pašam jafunktierē tev te pastāsta kā labāk. Man šķiet, ka labāk ir video pamācība nekā pats kaut ko mal, bet ja iemal tad tas ir vēl ideālāk! Cerus ka iemācīsieties ātri. Ar cieņu Snaip3Rs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chizijs Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 http://php.net/ labāks :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 RTFM FTW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts