Molodoj Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 Labdien! Veletos pajautat vai man nevaretu kads palidzet ar manu saitu kuru taisiju uz ucoz viss ir okē,bet man tagad gribas vinu partaisit lai vins nebutu uz uzoc bet turet pasam uz sava datora vai tas ir iespejams ar to pasu dizainu? Ja kads var palidzet ar majaslapas taisisanu[darba nav daudz] tad ludzu uzrakstat ;) P.S.Esmu iesacejs un maku darboties tikai ar ucoz,tapec man vajadziga palidziba,jo zinu ka ucoz lapele nepaliks atzita un nebus nekadas apmekletibas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 Pirmkārt, ne UCOZ ir slikts. Vienkārši slikti ir tas: "Šo es uztaisīju pa 5min, esmu uber kruts web programmētājs, dizians manis veidots, mana uber krutā CS saita lapa"... Tas ir iespējams bez problēmām, izmantojot citu sistēmu, dizainu var pārnest, jo tas default'ā ir HTML & CSS + bildes. Tikai jāskatās, vai konkrētajam, ja tas ir UCOZ, dizainam nav šāda veida autortiesības: "Var izmantot tikai UCOZ vidē" vai kā tā... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 Ja darbs nav daudz, tad lūgums aprakstīt to te. Reģistrācija/video sadaļa/forums/kausu sistēma/monitors/ielūgumi/un vēl 30 mazas lietas. Ja? :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 (edited) ucozā to visu droši vien var pa 5min pacelt :D:D:D tāpēc jau arī "darba nav daudz" Edited February 21, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molodoj Posted February 26, 2010 Author Report Share Posted February 26, 2010 bet man to visu vajag uz sava kompja nevis ucoz :P anonīms - Ne man vajag tikai registraciju,jaunumus,TOP,Video sadalu un tas apmeram ir viss. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martiny Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Molodoj, ko tad savā lapelē vēlies reģistrēt? Nezinu, vai no reģistrācijas būs jēga lapelē, kurā ir tikai jaunumi un video sadaļa. Varbūt pie mazo darbu saraksta pievienojam sadarbību ar lapeles apmeklētājiem - reitinga sistēma, forums, čats utt. Labi, jokus pie malas un Molodoj centies pats to visu saveidot, bet ja jautājumi, tad laipni lūgts šai forumā, citādi jūtu, ka pats neko neapgūsi, ja cits tavā vietā to lapeli saveidos. Kurš gan cits sunim asti cels, ja ne pats :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molodoj Posted February 26, 2010 Author Report Share Posted February 26, 2010 Ar ko tad man vajadzetu sakt? Paslaik man ir tikai ucoz dizains.(html,css) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts