Jump to content
php.lv forumi

Mekleeju HTML / CSS cilveeku


GiGa

Recommended Posts

Sveiki,

 

shis gan ir vairaak nelielas sadarbiibas piedaavaajums, nekaa darba piedaavaajums, bet cerams, ka sheit to arii var likt.

 

Mekleeju HTML / CSS zinoshu cilveeku, kas vareetu un gribeetu paliidzeet izstraadaat dizainu saitam: http://www.zinusaits.lv (vairaak par shiibriizja staavokli vari lasiit: http://www.zinusaits.lv/user/index/about_this_test )

 

Projekts ir nekomerciaals, vienkaarshi paaris draugu ideja, es pats programmeeju lapu uz RoR, bet atduuros pret to, ka paaraak slikti zinu HTML / CSS un neesmu pietiekami labs dizainers, lai panaaktu patiikamu, un galvenais, uz visiem browseriem vienaadu, dizainu. Lai gan projekts ir nekomerciaals, gribeetos tomeer to visu noformeet mazliet smukaak, lai, kad buus ievietots pietiekami kontenta, tieshaam vareetu meegjinaat piesaistiit lasiitaajus.

 

Ja tev saita ideja liekas interesanta un tu gribeetu paliidzeet, luudzu, uzraksti man te vai uz gints.gailitis <meerkakjziime> gmail.

 

Varu piedaavaat arii nelielu atliidziibu, ja tieshaam gribas paliidzeet, bet nevari paarkaapt slinkumam straadaat par briivu :) Bet kaa jau teicu, projekts nekaadaa zinjaa nav komerciaals, taapeec uz reaalam darbam pieliidzinaamu samaksu te laikam var necereet.

 

No tehniskaas puses - ja kaads nolems paliidzeet, taa kaa saitu programmeeju pats no nulles, tad buus iespeeja mainiit visu, lai pakaartotu tavam ieplaanotajam dizainam (ir gan paaris lietas, ko tieshaam negribu mainiit, bet par to jau peec tam), saakot no teksta / bildeem, kas un kur paraadaas, html koda, un, protams, pilniigi visu css, ja vajadzees.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...