RoYaLFlasH Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Sveiki :)! Man vajadzīga palīdzība ar video skriptu :)! Man ir tāda lieta kad cilvēki var pievienot video ja. Nu man ir uzlikts ja kāds lauciņš nav aizpildīts viņš izmet javascript error kad kāds lauciņš ir atstāts tuksh nu lūk. Un man vaig javascript kodinju kad pasaka kad tāds video jau pastāv bet nezinu kā to izdarīt :( (vnk esu noobs :D) Kā es saprotu tas ir alreadyExist script (pēc manām domām :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 tā kā pats sevi nosauci par nūbu tad tāds arī esi. 1) būtu izdomājis sakarīgu topika nosaukumu. pēc kā tu taisies skatīties ka tāds video jau eksistē? pēc nosaukuma? - galīgi garām. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoYaLFlasH Posted September 27, 2009 Author Report Share Posted September 27, 2009 Nēē man vajag pēc youtube.com video ID`a un ja tāds ID eksistē viņš izmestu erroru ka tāds jau pastāv ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphius Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Un man vaig... Pa piecīti Tev pašu vellu uzkodēs ;) Šeit manuprāt tādas lietas neies cauri! Jo kā php zinās ka video, kuros ar nosaukumu "dzīvnieki", faila lielumu 100000 baiti un saturu kā zaķīši skrien prom no vanaga atšķirs no video faila kura nosaukums ir "dzīvnieki", faila lielums 100000 baiti un saturu kā begemots dzenas pakaļ 'Animal Planet' operātoram? Manuprāt līdzīgos faila nosaukumus vajag mainīt...un ar to šī problēma ir atrisināta! PS Kas tie par klasiskajiem tēmas nosaukumiem "Help"? Nekas cits sakarīgāks neienāca prātā? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphius Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Nēē man vajag pēc youtube.com video ID`a un ja tāds ID eksistē viņš izmestu erroru ka tāds jau pastāv ... Nu redz kas atklājas...varbūt ir vēl kāds zemūdens akmens? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoYaLFlasH Posted September 27, 2009 Author Report Share Posted September 27, 2009 (edited) Da man ar tēmu nosaukumiem un rakstīšanu ir problēmas :D es vienmēr kautko nesakarīgu uzrakstu! Tas video skripts ir drošvien daudz savādāks nekā citi taisa :)! Viņam nav datubāzes video faili glabājas PHP failā nu parādīšu piemēru. 1244897450|YHVqlqDEytU|outsider|Deathrun pro| 1244897450 - koda adrese piem. http://tavswebs.lv/videos.php?video=1244897450 YHVqlqDEytU - Youtube.com ID outsider - tas ir niks kurš pievienoja Deathrun Pro - video nosaukums Nezinu vai kāda jēga bija ko uzrakstīja, bet nu labi... Skriptu veidoja outsider es viņu vienkārši pārtaisu. Šeit ir piemērs kā izskatās: http://topsite.woano.lv/shop/video.php Edited September 27, 2009 by RoYaLFlasH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 tad jau tur vajadzēs explode un skatīties vai jau $xplodevariablis[1] == artikkoiesuutiitoYTid; tad izvadi kļūdu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphius Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Nezinu kas ir tajā saitā ko uzrādīji, bet Google Chrome brouzeris sadarbībā ar AVG antivīrusu uzrāda nelabas lietas...skatīt bildi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 surf dynpro ir kkas klikošanas lapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoYaLFlasH Posted September 27, 2009 Author Report Share Posted September 27, 2009 (edited) Ja drošvien būs jaizņem ārā tas banneris man ar tā ir bijis viņš drošvien vīrusains Izņēmu ;) Tagad drošvien var iet iekšā. Edited September 27, 2009 by RoYaLFlasH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphius Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Lūk saite kur ar AJAX starpniecību tiek pārbaudīts vai eksistē jau šāds vai tāds username! Tik pat labi tas var derēt Taviem video... http://roshanbh.com.np/2008/04/check-username-available-ajax-php-jquery.html Vai Tu to mācēsi pievienot savam saitam tas ir cits jautājums :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoYaLFlasH Posted September 28, 2009 Author Report Share Posted September 28, 2009 Gna jau kad mācēšu ja kas uzprasīšu draugam, lai uzliek :D ThX ;)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts