yozhis Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 KO ES DARU? Es varu ļoti īsā laikā pārvērst Jūsu veidoto dizainu izcili kvalitatīvā XHTML/ CSS griezumā. “Griezums” nozīmē to, ka Jūsu lapai nebūs jau piešķirtas funkcijas, bet gan tiks izveidots strādājoš skelets, jeb izskats uz kura turpināt veidot lapu būs tīrais nieks! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ES GARANTĒJU, KA LAPA: · Tiks izveidota 3 darba dienu laikā; · Būs precīzi tāda kā zīmējumā, un uz visiem pārlūkiem attēlosies vienādi; · Būs valīda; - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - APTUVENĀS CENAS: Sākot no 10 Ls - 20 Ls* * Precīzāk - novērtējot aptuveno darbu (dizainu) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - KONTAKTINFORMĀCIJA skype: yozhis e-mail: yozhis@gmail.com Quote
Recommended Posts