Gacha Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 A vai labāk nebūtu ${$mainigais} ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 Es nez Martiny, bet man liekas, ka tu no mušas taisi ziloni. Nēsmu redzējis visu to kodu, bet nesaprotu, kam tev visi tie cikli un masīvi? Ja tev DB stāv katrai sacensībai lietotāji un viņiem ir savi punkti, kapēc tos vienkārši neizmet uz ekrāna??? tabula => id, karta, janis, juris, kaspars, andris utt.. $sql = mysql_query("Select * from tabula where karta='Rīga' Limit 1"); $row = mysql_fetch_assoc($sql); echo 'Rezultāti sacensībās Rīgā:<br />'; echo 'Jānim ir '.$row['janis'].'punkti'; echo 'Jānim ir '.$row['juris'].'punkti'; echo 'Jānim ir '.$row['kaspars'].'punkti'; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martiny Posted August 25, 2004 Author Report Share Posted August 25, 2004 Jaa es arii paaraak sarezhgjiiju to lietu. Es tak varu jau veershoties pie datubaazes ar SELECT datus sakaartot man veelamaa seciibaa un izmest uz ekraana. Paldies par liidzdaliibu forumaa. Martiny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts