arturik Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 (edited) Sveiki,ļoti vēlētos atrast sevis sniegto jautājumu tieši šajā vietā, jo esmu dzirdējis labas atsauksmes par šo saitu. Tātad, es zinu kad kāds noteikti man varētu izskaidrot, to ko es vēlēšos, bet to visu es vislabāk mācēšu attēlot vienā bildēt, kā dabut paneli teiksim ar to manu monitoru, blakus otram teiksim navigation panelim? Bilde Edited August 16, 2009 by arturik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickys Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Ja manai kristāla lodei nebūtu beigušās baterijas, pateiktu, bet par cik šodien svētdiena, veikali nestrādā, tad nekā.. Kristāla lode man parādītu tavas lapas sourci un adresīti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arturik Posted August 16, 2009 Author Report Share Posted August 16, 2009 (edited) Ja manai kristāla lodei nebūtu beigušās baterijas, pateiktu, bet par cik šodien svētdiena, veikali nestrādā, tad nekā.. Kristāla lode man parādītu tavas lapas sourci un adresīti... adresite http://95.68.34.173 Edited August 16, 2009 by arturik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickys Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Tas ir php-fusion vai joomla, ja nemaldos. Tātad tie ir paneļi pieņemu ka augšējā reklāma arī ir kā panelis, tātad tu vari to reklāmu un monitoru apvienot vienā panelī, vai varbūt iekš admin daļas ir iespēja nolikt viņus blakus, par ko šaubos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arturik Posted August 16, 2009 Author Report Share Posted August 16, 2009 jā tas ir php-fusion, un tie ir paneļi, bet pēc manām domām paneļus var salikt blakus tikai labojot scriptā atrašanos tiem paneļiem, bet to es nemāku, tāpēc meklēju palīdzību šeit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickys Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Nu priekš tevis vienkāršākais būs tā, ka tu vienā panelī uztais tabulu ar divām rūtīm, vienā rūtī reklāma, otrā monitors. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arturik Posted August 16, 2009 Author Report Share Posted August 16, 2009 (edited) Nu priekš tevis vienkāršākais būs tā, ka tu vienā panelī uztais tabulu ar divām rūtīm, vienā rūtī reklāma, otrā monitors. Jā, bet to es diemžēl nemāku, vienīgi ja tev ir vēlēšanās izspalīdzēt, tad es tev to lūdzu, varbūt tu man varēsi sataisīt paneli ar 2 rūtīm :? Edited August 16, 2009 by arturik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickys Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 <table><tr><td>/*Te nāk reklāmas kods*/</td><td>/*te nāk monitora kods*/</td></table> Ja vajag palīdžibu, raksti ziņu, gan ko sarunāsim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arturik Posted August 16, 2009 Author Report Share Posted August 16, 2009 (edited) Aizsūtīju ziņu tev privāti! Edited August 16, 2009 by arturik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts