Mighty Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 (edited) Es vēlētoz uzzināt divas lietas. Pirmā ir tāda - vai ir iespējams kaut kādā veidā pārbaudīt vārdu garumu un, ja kāds vārds ir garāks ( piemēram - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa), tad aizliegt iepostošanu. Un vēl otra lieta - vai uz OnClick ir iespējams izdarīt tā, ka man pop-up'o Confirmation logs ar ailīti, kurā ierakstām Bana iemeslu. Man pagaidām ir šādi Edited July 2, 2009 by Mighty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 (edited) if(preg_match('/\S{25,}/', $str)) { .. } un if(z=prompt("Iemesls:", "trollis")) { alert(z); } Edited July 2, 2009 by v3rb0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mighty Posted July 2, 2009 Author Report Share Posted July 2, 2009 Dankeshon, viss sanāca. Tikai - kā lai es tai promptotajai ailītei pielieku klāt nosakumu "disablereason", lai viņš ierakstās datubāzē? jo tagad disablojas bez iemesla, jo neesmu norādījis kas tā par ailīti, cik saprotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts