EdgarsK Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Sveiki, Teikšu atklāti, googlēšana vairāku stundu garumā neatmaksājās.. Mana problēma ir pavisam vienkārša, man ir nepieciešams CURL extension unix pakete, priekš xampp. Šeku reku, xampp standartpaketē curl extensions nav iekļauts un atsevišķi viņu nevar dabūt, ja nu vienīgi installēt atseviški php5 etc.. Varbūt variet ieteikt risinājumu? xampp-add-extension=curl ? PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/lampp/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613/php_curl.dll' - /opt/lampp/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613/php_curl.dll: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endrju Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Atbildi labāk uz svarīgāko - Tu XAMPP liki uz Windows vai *nix? Jo ceļš (/opt/..) Tev ir norādīts kā *nix, bet paplašinājums (.dll) kā Windows. Tā, protams, nekas nestrādās. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted June 25, 2009 Author Report Share Posted June 25, 2009 es par to arii ilgi lauziju galvu.. man ir unix. un tani mapite kas noradita nav curl.so Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endrju Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 es par to arii ilgi lauziju galvu.. man ir unix. un tani mapite kas noradita nav curl.so Tad novelc savai distribūcijai PHP paku, paņem no tās curl.so un ievieto kur nākas. Protams, neaizmirsti par ceļiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts