Jump to content
php.lv forumi

endrju

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    111
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://ar.null.lv

Profile Information

  • Gender
    Male

endrju's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tāpēc, ka Tev ir nepareizs .htaccess. Katram RewriteRule vajag savus RewriteCond. Pamēģini tā: RewriteEngine on RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^!([*])$ index.html [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^(.*)$ index.php?path=$1 [L,QSA]
  2. Tev drošvien tas ir _tikai_ xhtml validācijai, bet ne visiem. Un vai Tu nesaproti vārdu "iesaku"? Es nerakstīju "nepieciešams".
  3. Muļķības. Ja HTML kodā ir <script>, tad tas arī izpildīsies un nekādu papildus eventu nevajag. Pēc tāda koda visam būtu jāstrādā, ja "REDIPS.dialog.show" funkcija ir pieejama. Visticamāk, ka tā nav pieejama vai ir kāda cita kļūda. Paskaties ar FireBug vai citu JavaScript debugeri, kā 2easy ieteica. Un, kas vēl: 1) "return false" tur ir lieks. 2) pa taisno liekot .js kodu HTML, iesaku lietot arī CDATA, piemēram tā: $sEOL = "\n"; $sScript = 'REDIPS.dialog.show(120, 100, "Simple dialog");'; echo '<script type="text/javascript">//<![CDATA[' . $sEOL . $sScript . $sEOL . '//]]></script>';
  4. endrju

    SELECT, ORDER

    Ni, ni. Es biju domājis to pašu forumu. Cik saprotu, viņš tagad cepj savu forumu, ne tā?
  5. endrju

    SELECT, ORDER

    eT, kad būs pieejams/publicēsi kodu?
  6. Un vai tad neuzzināji? Tu padod "?error=...", tātad aizpildīts būs tikai $_GET['error']. Kur Tu izrāvi $_GET['value']?! eude Tev pareizu kodu uzrakstīja.
  7. Nu, jā. Arī Tavs ieraksts par if/switch bija varen' smieklīgs, kur Tu ieteici if/if/if vs. switch, nevis if/elseif/elseif vs switch. Cerams, ka vismaz atšķirību saproti.
  8. Es ceru, ka tā bija ironija. Diez vai aizdomātos *tā* lietot eval(). Paldies par ROFLMAO.
  9. Nemocies un lieto PsychoStats klasi PQ.
  10. es lasītu to failu pa rindiņai un tad konvertētu ar mb_convert_encoding.
  11. es pirms brīža to arī iedomājos; jo, neviens paziņa vai kāds ko cienu, nav neko aplamu rakstījis; visi, kas verbāli atvemj ir kaut kādi sveši, pajauni tēli.
  12. Nē, nu ja esi drošs par automātisku typecasting (float->int) iekš SQL, tad ok. Tikpat labi viņš (SQL) varēja failot ar kļūdu par tipu nesaderību.
×
×
  • Create New...