Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

Vai ieksh PHP var uztaisiit kautko taadu kas ailziegtu piemēram konkreetam userim raxtīt forumā komentus. Es zinu tikai iespeeju kad nolasiitu IP adresi un tad to IP aizliegtu, bet PHP nolasa kautkaadu aareejo IP taapeec ja viens kautkaadaa iestaadee saraxtiis manaa forumaa kautkaadas dumiibas man naaktos izbanot uzreiz visu iestaadi.. Bet vai ir iespeejas izbanot tikai to konkreeto lietotaaju... Ja ir varbuut vareetu pasviest kaadu ideju kaa to panaakt..

Jau ieprieksh paldies!!

Posted

Nee parastaa forumaa kur nav jaareghistreejas... Vienkaarshi kur var noposto komentus es ieraugu ka tas ir nopostojis kautko neforshu un gribeetu ka vairs no taa kompja nevar postot. Bet laikam jau taada iespeeja nava.

Posted

Jaa ar cepumiem tas nav iekshaa.. Domaaju tie lietotāji kas taisiitu suudus manaa forumaa nebuusu tik mulkji un nezinaas kaa var izdzeest to cepumu no kompja.

Posted (edited)

Cik es zinu iestadeem ar dator tiklu ir serveris. Normali servojot netaa, uzraada servera ip, nevis PC. Varbuut var kaut kaa nobanot konkreetu PC pie kura seezj lietotajs, kam patik maitaat citiem dziivi :)

Edited by johanes
  • Create New...