graavracis Posted July 30, 2004 Report Share Posted July 30, 2004 Vai ieksh PHP var uztaisiit kautko taadu kas ailziegtu piemēram konkreetam userim raxtīt forumā komentus. Es zinu tikai iespeeju kad nolasiitu IP adresi un tad to IP aizliegtu, bet PHP nolasa kautkaadu aareejo IP taapeec ja viens kautkaadaa iestaadee saraxtiis manaa forumaa kautkaadas dumiibas man naaktos izbanot uzreiz visu iestaadi.. Bet vai ir iespeejas izbanot tikai to konkreeto lietotaaju... Ja ir varbuut vareetu pasviest kaadu ideju kaa to panaakt.. Jau ieprieksh paldies!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonz Posted July 30, 2004 Report Share Posted July 30, 2004 Var ar cepuminjiem. Bet gudraaks lietotaajs vienmeer varees to apiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 30, 2004 Report Share Posted July 30, 2004 a) kādā forumā B) vai tu domā _piereģistrēto_ lietotāju c) vispār skaidrāk tos jautājumus, lūdzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 30, 2004 Report Share Posted July 30, 2004 a) kādā forumā b) vai tu domā _piereģistrēto_ lietotāju c) vispār skaidrāk tos ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
graavracis Posted July 30, 2004 Author Report Share Posted July 30, 2004 Nee parastaa forumaa kur nav jaareghistreejas... Vienkaarshi kur var noposto komentus es ieraugu ka tas ir nopostojis kautko neforshu un gribeetu ka vairs no taa kompja nevar postot. Bet laikam jau taada iespeeja nava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
graavracis Posted July 30, 2004 Author Report Share Posted July 30, 2004 Jaa ar cepumiem tas nav iekshaa.. Domaaju tie lietotāji kas taisiitu suudus manaa forumaa nebuusu tik mulkji un nezinaas kaa var izdzeest to cepumu no kompja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
graavracis Posted July 30, 2004 Author Report Share Posted July 30, 2004 To vareetu tikai tad ja katrai darba stacija buutu nolasaams kautkaads savs unikaals identifikaacijas kods vai numurs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johanes Posted July 31, 2004 Report Share Posted July 31, 2004 (edited) Cik es zinu iestadeem ar dator tiklu ir serveris. Normali servojot netaa, uzraada servera ip, nevis PC. Varbuut var kaut kaa nobanot konkreetu PC pie kura seezj lietotajs, kam patik maitaat citiem dziivi :) Edited July 31, 2004 by johanes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts