Jump to content
php.lv forumi

yuna scataria pre6


best32

Recommended Posts

Labdien es griezos ar problemu kad es kadu dienu uzravu divas tādas problemas pirmais kad lejuplade kadu torrentu failu no trackera tad uttorents vai bittcomets vienalga kads kas ir saistits ar .torrent

loti ilgi jaagaida kamert saks lejupladeties fails no trackera.

nu tad laiks paietkadas 30min lidz pat vairakam dienam kad sak ladeties no trackera fails. lai gan upoaders seedo to failu tajabriidi.

 

On traa brobleema ir tada ka nez vai tas ir bugs vai kas karo4e forums trackerim peksni paradijas vairak ka 543 skatijosies vienu teemu lai gan es labi zinu ka pirms 10 min bija saktits tiaki 30 reizes to topic pa nedelu kopa un peksni visiem topikiem ir pari par 500 skatis. psc es nezinu ka to visu var ilabot lai ta nebutu.

 

TNX par uzmanibu jau ieprieks.

Link to comment
Share on other sites

Ar trakeriem tā mēdz gadīties par to tava trakera 1. problēmu. Cik es atceros, es vienmēr gaidu kādas 5 min līdz atradīs sīderus, tālāk tikai no dažiem no šiem sīderiem lejuplādējas faili. Vienkārši gan sīderam, gan līčeram ir jāforvardē torrent programmas ieejošie un izejošie porti. Tādā gadījumā visam šim procesam jānotiek daudz ātrāk.

 

Par tava trakera 2. problēmu - cilvēki vienkārši sāka spaidīt F5 un lapa reloadojās. Lai kko tādu izlabotu viens no variantiem būtu veidot vēl vienu table datubāzē, bet tas table būtu ļoti liels, tāpēc es nezinu ko īsti šeit darīt.

 

Lielāks atbalsts, labākas atbildes meklē, prasi iekš http://tbdev.net/index.php, vai arī vēl labāk paša Yuna Scatari forumā http://bit-torrent.kiev.ua/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...