sandrulis Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Lieta tāda kad esmu augšuplādējis bildi man viņa saglabājās orģinālajā izmērā bildes/liels, un tais pašai bildei kopija mazāka izmēra bildes/mazs! (lielā un mazā izmēra bilde bija domāts pēc kB utt) 1.nav kāda iespēja lai kad augšuplādēju to bildi saglabājās tikai tā mazākā izmēra bilde? Ja ir tad nevarat parādīt kāds tas kods izskataas, jo esmu izmēģinais visādus veidus un lasijis visādos forumos! manuāli nelietoju, jo neesmu baigi labas angļuvalodas pazinējs! :( 2.vai arī varbūt var uztaisīt kkadu cleanup failu, kur tiek pēc kkada laika dzēstas visas bildes no bildes/liels? P.s. Bildes netiek saglabātas Datubāzē! Paldies! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 kad tu uplaudo bildi tad tev ir bildes/liels tad tu izveido bildes/mazs un pēc tam taisi unlink("bildes/liels"); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandrulis Posted March 20, 2009 Author Report Share Posted March 20, 2009 a Preizi šada darbiiba bija! Paldies! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts