sacejs Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Gribētu paprasīt... Es te sāku taisīt dizainu savu...Un tāda problēma radās... Kā lai norāda kodu lai rādītu failu..Piemēram:Man vajag vajadzīgā vietā līniju,bet es nezinu kā lai to norāda...Kā to izdarīt? Ja kas..Main body,bg es tur mainiju bet tas netas.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Kā lai norāda kodu lai rādītu failu.. Kādu failu un kādā veidā Tu vēlies rādīt? Man vajag vajadzīgā vietā līniju,bet es nezinu kā lai to norāda...Kā to izdarīt? Pastāsti (labāk uzzīmē) kur tai līnijai jābūt un kā jāizskatās. Htmlā ir <hr/> tags... bet nezinu, vai tas ir tas, ko Tev vajag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted March 19, 2009 Author Report Share Posted March 19, 2009 (edited) Skrinu Skaties Te Bet es skaidroju..Ja es mainu kautko Styles.css kodu Main bg,body un to border nu malas tad man sanāk netā kā es gribu.. Aizmirsu pateikt...Man php fusion Edited March 19, 2009 by sacejs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Un kā Tu gribi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted March 19, 2009 Author Report Share Posted March 19, 2009 Viss man sanāca :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts