ray Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 (edited) Uz firefox viss rādās normāli, bet uz IE neattēlojas īsti tā kā vajag. Kā šo varētu vērst par labu? Skatīt attēlus: FF, IE Te būs arī koda gabals <style> div.a { width: 100%; height: 100%; background: url('/images/fons1.gif'); } div.b { margin: 20px 30px; } div.c { background: url('/images/fons2.gif'); padding: 10px; } </style> <div class="a"> <div class="b"> <div class="c">Kaut kāds teksts</div> </div> </div> Edited March 5, 2009 by ray Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 kapeec izmanto 3 DIV ?? pietiek ar 2 ... un pading meedz taisiit brinumus.. centies attureties no vinja izmantosanas... respektiivi tev to 3 div vispar nevajag... fona bildi ieliec 2 diva ( claas B ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ray Posted March 6, 2009 Author Report Share Posted March 6, 2009 ko "padding" vietā labāk izmantot? es zinu, ka man izskatās 3. div lieks, bet kopējā konceptā būs man vajadzīgi visi 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 es zinu, ka man izskatās 3. div lieks, bet kopējā konceptā būs man vajadzīgi visi 3. Nu tad buutu raadiijis kaa jaizskataas, nevis kaa vaajg, un tad kad pasaka ka tas ir lieks tad bljauj, a man vajag... pading var izmantot, bet Uzmaniigi, jo FF un IE (gandriz katram brauzerim) par to ir atskjiriigs viedoklis ... (raadas mazliet savadak) tavaa gadijuma vinju vienkarshi nevajag... Jebshu izmanto margin ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ray Posted March 6, 2009 Author Report Share Posted March 6, 2009 pirmie divi div ir vnk template un trešais atteļojas vienā lapā uzspiežot uz vienas no sadaļām tāpēc arī ir šie 3 div. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts