Jump to content
php.lv forumi

Nedarbojas <?=$PHP_SELF; ?>


Aphopis

Recommended Posts

Hm... Kā tieši nekas nenotiek, izmet kļūdu vai links nav pareizs? Pamēģini atsevišķi kaut kur lapā izvadīt echo($_SERVER['PHP_SELF']); pārbaudi, vai pareizi izvadās?

 

nenotiek tas ka scripts neizpildas tur ir emaila text laucins ievadot nepareizu epastu vins neragje tjipa lappa refreshojas

Link to comment
Share on other sites

Bišku neiebraucu... Tur pēc skripta ir tā ka viņam, gadījumā, ja ir nepareizs e-mails ir jāizvada paziņojums ka viņš nav korekti ievadīts. Tas principā nav atkarīgs no tā kā norāda linku formai atribūtā action (galvenais lai ir pareizs un norāda uz kurieni vajag), actionā vienkārši norāda uz kurieni tiks sūtīti dati. Ja tā rinda vēl joprojām izskatās nepareiza, tad iespējams ka serverim nav ieslēgta īso tagu atbalstīšana, pamēģini pārrakstīt viņu par <?php echo($_SERVER['PHP_SELF']); ?>, nevis izmantojot saīsinājumus <?=...... Ja tagad action vietā būs tam kam tur jābūt un vēl joprojām nestrādās e-mailu pārbaudes vai tml. lietas, tad vaina būs jāmeklē skriptā, nevis formas actionā.

 

Vēl pastāv iespēja ka serverim nav ieslēgta 'register_globals' (pareizi arī būtu viņu neslēgt iekšā), tādā gadījumā mainīgie formas un linku mainīgie būtu jādabū caru $_GET un $_POST masīviem, nevis pa tiešo, kā šajā skriptā ir dabūts, piemēram $do mainīgais, arī visi pārējie formas mainīgie.

Edited by Maris-S
Link to comment
Share on other sites

Kā jau es teicu šis te '<?php echo($_SERVER['PHP_SELF']); ?>' neietekmē tieši visa skripta darbību, nepareizi būtu ja viņš aizietu uz citu skriptu, bet cik noprotu tad šajā gadījumā tas nenotiek, tātad vaina pavisam nav šeit, šajā gadījumā Tu vari formai vispār rakstīt action="", kas nozīmē ka formas datus apstrādās šis pats skripts. Es jau minēju dažas no iespējamām servera konfigurācijām, kas varētu ietekmēt skripta darbību. Jāpiebilst ka pašu skriptu es nepētīju sīki, tā ka kļūdas var būt arī tur.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...