Alnis Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 (edited) hello es iekš javascript funkcijas gribu iebakstīt php funkciju, vai tā var darīt? piemēram <script language="JavaScript" type="text/javascript"> function mana_java_funkcija() { div=document.createElement('div'); div.innerHTML="<div>"; div.innerHTML=div.innerHTML+" <? mana_php_funkcija(2, 50);?> "; div.innerHTML=div.innerHTML+"</div>"; } </script> Cik saprotu, java izpildās lietotāja pusē, bet php, izpildās servera pusē. Tā kā es ar ausgtāk minētās funkcijas fragmentu, bez lapas pārlādēšanas pievieboju papildus DIVus, tad sanāk, ka PHP neizpildās, jo uz serveri nekas neaiziet! Te laikam ajax vajadzīgs, bet... nav ne mazākās jausmas kā.... Galvenais merkis/saape ir, lai no datubazes varetu panemt datus!!! Edited December 9, 2008 by Alnis Link to comment Share on other sites More sharing options...
p4F Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 palasi google.lv par AJAX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Ja tu to javaskriptu ģenerē ar php, kāpēc gan nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts