skrach Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Sveiki! Man radās viena problēma, bet iepriekš neesmu saskāries ar tādām lietām. Man vajadzētu izvilkt no datubazes (music) xml failu. Man XML fails ir vajadzīgs priekš MP3 player... lai vienā muzikas player būtu visas augšupielādētās dziesmas! music datubāzē pamatā ir: music_id, music_user_id, music_track_num, music_date, music_title, music_ext, music_filesize ... Cik noprotu, tad man vaig: music_id, music_title un music_ext Man ir USER mape kurā iekšā ir daudzas mapes pēc user id ... un tajās atrodas mp3... katra cilvēka augšupielādētās dziesmas . viņām automātiski tiek nomainīts nosaukums no (music_title) uz (music_id) ! Kāds var apmēram apstāstīt kas darāms vai kādu pamācību iedot? Paldies jau iepriekš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksign Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 pastaasti piemeeram kaadu mp3player gribi izmantot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted November 4, 2008 Author Report Share Posted November 4, 2008 (edited) mp3 playeri veidošu pats. Doma ir tāda: Būs protams mp3 meklētājs pēc music_title pamatā man vajadzētu tā: ka music_id un music_ext nekur neuzrādītos, lai mp3 playeri uzrādītos music_title. Kreisajā pusē man būs visas dziesmas. Kaut ko līdzīgu es redzēju orb.lv Tiko exportēju no db xml vajadzētu tādu variantu kas izveido playlist ko tur vajadzētu darīt un lai viņš pats lasa no db!?! Edited November 4, 2008 by skrach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 ko tur vajadzētu darīt un lai viņš pats lasa no db!?! db kveriju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts