Digital-X Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 Kaads var ieteikt kaadu DNS servaku? liidz shim esmu atradis... Iebuuvaeetais Win2000 SP5 Simple DNS Plus (par $$ vai 14 trial) QuickDNS (par $$ vai 14 trial) Posadis Raiden DNSD Power DNS neviens no briivajiem neliekas iipashi labs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital-X Posted June 14, 2004 Author Report Share Posted June 14, 2004 neviens neko nezin? :blink: :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 visi dod priekšroku outsourcingam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Vienīgais, ko varu ieteikt - uzliec Linux/*BSD un būs tev bezmaksas un labs (viens no labākajiem) DNS serveris vārdā BIND ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Nez vai win platforma ir diezko laba shaadaam lietaam (it iipashi ja tiek veel likts uz kaadas darbstacijas), jo DNS serverim vairaak vai mazaak ir janodroshina 24h/7d uptaims un tiikls, preteeji 100% vairs nestraadaa citi servisi kas balstaas uz name lookuposhanu - web/emails/ftp utt. Liidz ar to ja arii pasham nav iespeeja ieteiktu izmantot kaada provaidera vai taa pasha Latnet NS (ja tas ir .lv domeens tad tas ir cenaa iekljauts). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital-X Posted June 15, 2004 Author Report Share Posted June 15, 2004 nu labi, man ir lv domains... domainu pirku NIC.lv, taatad? :blink: Sazinaaties ar NIC lv administraaciju? anyway, paldies par padomiem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Jaa protams suuti pastu dns-reg@nic.lv (noteikums ir jaasuuta no taa e-pasta kursh izmantots domeena regjistracijaa). Un vari izteikt savas veelmes proti "vot man vajag taadu un taadu hostu (piem www.tavsdomeens.lv) uz taadu un taadu IP". Tas protams ir ilgaak nekaa ja tev ir pasham savs DNS serveris, kur vari veikt izmainjas reaalaa laikaa, tachu atsver visas tehniskaas prasiibas un nodroshinaajumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital-X Posted June 16, 2004 Author Report Share Posted June 16, 2004 Es vinjiem vienreiz prasiju MX recordu, bet peec kaada laika vairaak nesanjeemu SVARIIGUS e-mailus, un peec testeim secinaaju ka vinji to nonjeema :( bet nu labi, prasishu veelreiz :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts