goma smile Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Man ir jautajums es lietoju php-fusion ....... Man ir ta ka man ir uzlikta krievu valoda ta viss ir ok a manis uztaiisitais navigacijas panelis rada keburus kaut ari es esu uzrakstijis vissu ok ar krievu burtiem utt .... kapec varetu but keburi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucumber Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Charset Encoding'a vaina nav, meginaji parluka samainit uz utf-8 vai cirlic, lai nerada keburus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted August 8, 2008 Author Report Share Posted August 8, 2008 Charset Encoding'a vaina nav, meginaji parluka samainit uz utf-8 vai cirlic, lai nerada keburus? ja protams ka meiginaju izmantoju notpad ++ a kad internet parlukam nomaina casetu tad iet :D a parejo rada keburaini Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Visticamāk nav nosūtīts meta tags ar enkodingu (vari arī headeris attiecīgais). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 visu uz utf-8 un tad pat citplanētiešu valoda būs salasāma, ne tikai krievu Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted August 8, 2008 Author Report Share Posted August 8, 2008 Nu ka kad nomaina kirivu valodu tad viss iet ok bet nejiet tie modi ko es esu taisijis A ar kadu programu var provet varbut del ta ka ar notpedu nez Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Nu pārseivo tos arī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts