Jump to content
php.lv forumi

Kā noteikt ceļu līdz skripta failam?


Maris-S

Recommended Posts

Lieta ir sekojoša, vajadzētu noteikt ceļu līdz pašam skripta (js) failam, nevis absolūto ceļu tam failam, kurā šis skripts tiek izmantots, pie tam to jāizdara pašā js filā.

 

Doma tam visam ir tāda, lai varētu sataisīt kādu javascript objektu, kam protams ir arī savas bildes (bildes atrastos vienu līmeni augstāk, '../'), tā lai neatkarīgi no tā kur viņu ieliek (domāts direktoriju nosaukums un dziļums), šis skripts varētu noteikt kur viņam ir atbilstošie attēli, kā piemēru varētu minēt sekojošu objekta struktūru:

 

	 object_name (direktorija)
	  img (direktorija)
	  main.js
	  additional.js

 

Šajā gadījumā vajadzētu panākt tā, lai pievienojot mājas lapai visu bibliotēku ('object_name') kaut vai mājas lapas galvenajā direktorijā, vai arī lib, js, scripts, lib/scripts, lib/js, vai jebkurā citā direktorijā vai direktoriju dziļumā, pats skripts main.js varētu atrast savas bildes.

 

Šī doma man ienāca prātā no citām js bibliotēkām, piemēram, tinymce un editarea, kur netiek norādītas attēlu direktorijas, bet skripts vienalga zina kur viņas ir. Mēģināju pētīt tinymce javascripta kodus kā viņi to panāk, bet nekā jēdzīga neatradu. Varbūt kāds zin kā varētu šo lietu panākt?

Edited by Maris-S
Link to comment
Share on other sites

Jā, izskatās ka iespējams tas arī ir vienīgais normālais variants, papētīju vēlreiz editarea kodu, viņi tieši tā arī dara, atrod ar getElementsByTagName('script') visus scriptus un tad salīdzinot src meklē savējo.

Tā laikam arī būs jādara. Paldies par atsaucību!!

Edited by Maris-S
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...