jansonz Posted April 26, 2004 Report Share Posted April 26, 2004 Probleema: domaju neizmantot cookies un pagaidu datus glabaat failos. Probleema ir taada, ja vairaaki letotaji reizee skataas lapu, faili var paarklaaties, un tas noziimee arii, ka dati vairs nebuus pareizi. Taatad katram lietotaajam vajadzeetu pasham savu vailu ar savaadaaku nosaukumu... Un veel: peec informacijas apstrades un izdrukaashanas failu vajadzeetu izdzeests! Varbuut kaadam ir idejas kaa ko shaadu panaakt?? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 26, 2004 Report Share Posted April 26, 2004 A kā tu atšķir lietotājus savā starpā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jansonz Posted April 26, 2004 Author Report Share Posted April 26, 2004 Nav man registreetu lietotaaju! Domaata tai lietai taada: taisu examena formu, man vajag tajos failos uz kadu laicinu daglabat nepareizo atbolzhu jautaajuma nr. Varbuut var izmantot kautka sesijas?? <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 26, 2004 Report Share Posted April 26, 2004 Sesijas noteikti var izmantot (tas manuprāt būtu vienkāršākais šīs problēmas atrisinājums). Vienīgā problēma - sesijas parasti mēģina uzstādīt cepumiņu, kura vērtība arī tiek izmantota sesiju atšķiršanai. Taču cik sapratu, tad tu cepumiņus nevālies redzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jansonz Posted April 26, 2004 Author Report Share Posted April 26, 2004 nea...nepatiik man cepumi..:D Varbuut kaadam buutu kaads piemeers,kaa to visu izdariit ar vai bez sesijaam... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
sviesc Posted April 27, 2004 Report Share Posted April 27, 2004 (edited) uzcep faila nasaukumu ar md5 vai ko citu tā lai tas atšķiras Edited April 27, 2004 by sviesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 ar sesijām - lapas augšā session_start() tālāk viss, kas ieglabājas iekš $_SESSION ir individuāls katram lietotājam. punkts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts