ntw Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Sveiki. Esmu iesācēj p-p skripterītis. Uztaisīju šon vienu skriptu, kas ieejot manalapa.lv?referal.php?ref=00000 jūzerim ar id 00000 pieskaita kaut ko. Viss ir baigi labi un iet. Līdz tam brīdim kad negribu lai viņš sev uz "Refreš pogas" pievieno to kaut ko cik grib. Kāds lūdzu pavirza manu smadzeni uz "Reizi 24 stundās" pusi. Es itkā pētot hit counteru kodus izdomāju +/- , bet es nēesmu pārliecināts vai gribu vēlvienu mysql tabulu tam atsevišķi veltīt. Pie tam! Kā es tādā gadījumā varētu iztīrīt vecos ierakstus pēc tam :/ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 tomer deretu ari kodu ielikt, mes vel neiemacijamies ziilet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 Kam tur kodu :) ? Es tak prasu kā atļaut vienā lapā ieiet reizi 24 stundās, bet pārējās mēģinātās reizes pateikt "Piedod, bet tu jau te biji. Pamēģini kaut kad citreiz." Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) izveido jaun u tabulu ar laukiem id | lietotaja_id | laiks un pie ieieshanas issetaa(ref) padod skriptu, kas sameklee vai ieraksts tabulā ar lietotaja id jau ir, ja ir, tad pārbauda laiku, salīdzina ar esošo(gan jau pats mācēsi izvilkt kā izrēķināt datestamp pa stundām...), ja nav, tad izveido, un ja ir tad updato tabulu $laiks = time(); un kad veicam pārbaudi, tad $parbaude = time() - $time; un tad ar IFu pārbaudam vai $parbaude nav lielāka par tām 24 stundām Edited June 9, 2008 by IM24LV Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 (edited) āāāh. Pareizi :> ...update. Phew. Savādāk man jau bija vīzija - 50mb ar IP adressēm pēc kāda laika :P. Lab, paldies par palīdzību, tā vien liekas ka tikšu galā tālāk :) Edited June 9, 2008 by ntw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts