Mikijs Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Sveiki, man bija nepieciešamība palabot php.ini kas atrodas man C:/../xampp/php/php.ini, izlaboju bet izmaiņas nebija =/ aizgāju uz C:/windows/php.ini izlaboju un parādijās.. kapēc tā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Tāpēc, ka PHP tev izmanto C:/windows/php.ini failu, d'oh :) Ieliec to ..xamp/php/ direktoriju iekš Windows PATH (google for it) un izdzēs to C:\windows\php.ini failu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted May 30, 2008 Author Report Share Posted May 30, 2008 nja :) .. nu ok tnQ par to pašu, jo biju domājis ka kkur jākonfigurē lai izmanto xampp/php direktoriju =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Nu ir jau arī jakonfigurē! Un es taču tev tikko pastāstīju kā... Nu vēl jau var arī iekš Apache konfigurācijas norādīt šādu rindiņu, bet es 100% neesmu pārliecināts vai viņa tiešām strādā: PHPIniDir "C:/celsh/uz/diru/kur/ir/ini" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts