Mikijs Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 cacau :) Rekur gribeju apvaicaties vai pareizi daru, kaut ka liekas ka nepareizi, bet nu pec idejas jau vajadzetu but :) - tatad gribu parliecinaties ka vestule nak no mana epasta :) if(str_replace("@$server", "@$server", $email_from)) { $descr="Iekšējais e-pasts";$checkmail=0; }else{ $descr="Ārējais e-pasts";$checkmail=1; } kaut arii es parbaudiju ka $server ir aizpildijies ar mana servera adresi, un $email_from paradas sutitaja epasts vards@mails.lv - atbild ar "else" =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 1. Izmanto CODE tagu, lūdzu. 2. Nesaprotu, kāpēc tu iekš str_replace aizvieto vienu un to pašu. Pēc manas saprašanas, tev tas else nekad neizpildīsies. Tikai gadijumā, ja $email_from būs tukšs, tad izpildīsies. 3. Tavu problēmas skaidrojumu nesapratu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 nu ka es velos parbaudit vai e-pasts tas viss kas notiek aiz @ ir mans domains.. hmm isteniba varetu arii $email=explore("@", $email_from); if($email[2]=="mails1.lv" || $email[2]=="mails2.lv") { .. } Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Mikij, tu vispār zini, ko dara str_replace ? Tavs otrs variants gan strādās, ja tikai izlabosi kļūdas. bet to if ieteiktu šitā: if (in_array($email[1], array('mail1.lv', 'email2.lv', 'mail3.lv'))) { } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts