EN` Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Ja ir kaads zinosh, un kam nav gruuti palidzeet, tad es mekleeju kaadu scriptu, kas konverteetu video ( kaa video.google.com, youtube.com baltgames.lv, gotgame ) zem linuxa. FFMPEG ir uzstaaadiits. Vieniigais ko vajag ir, uploud+convert gatavu scriptu. Ceru uz atsauciibu. Paldies.
marrtins Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 exec('ffmpeg <visi ble parametri ble>'); ja gribi smukāk un ērtāk, tad proc_open(visi, ble, parametri, ble); 30Ls man!!!!!!
pilots Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 30 lati man, pateikšu ar kādu frāzi googlē meklēt.
EN` Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 varbuut juus vareetu buut tik miilji, un tieshaam vnk pateikt kaa pareizi to mekleet ieksh google? buushu ljoti pateiciigs. Neesam nekaads lielais komunitijs, lai mums buutu briivi 30ls prieks video konvertaacijas scripta.
EN` Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 Liels paldies martin, zinu ka tas izklausiisies lamiski, bet nesanaak man uzstaadiit.
marrtins Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Varbūt vēlies noalgot mani? Vēl vairāk palīdzēt Tev neviens nevarēs :)
Recommended Posts