inguss Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 problēma. man ir galerija, kur dinamiski taisa linkus - next un prev, problēma tāda ka lapu kā nospiež linku, aizmet uz augšu, vajag tā, lai paliktu tai pašā vietā kur bija sākumā, kaut vai tā, ka noteiktā augstumā no lapas sākuma (teiksim 800px). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 <a name="blah"></a> <a href="lapa.php#blah">links</a> Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 (edited) focus() Kavacky variants ir labs un viegli saprotams Edited March 27, 2008 by 777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
inguss Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 <a href='testgalery.php?page=$m'> kā man tad jādara? es vēl esmu includojis galeriju index.php lapā, tas ko maina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 <a href='testgalery.php?page=$m#blah'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
inguss Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 tas ir tieši jāsaprot, ka tas #blah man to lapu atstās tai pašā vietā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Tev tas <a name="bla"></a> jāieliek tajā vietā, kurā tu gribi, lai aizmet - tātad galerijas augšpusē. Un pie galerijas browsošanas linkiem beigās jāpieraksta "#bla" ( <a href='testgalery.php?page=$m#bla'> ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
inguss Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 ā domāju ka sapratu kā tas darbojas! tagad pamēģināšu :) paldies :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
inguss Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 njā, tomēr čakarējas kaut kas, laikam tapec ka bildem izmers mainas... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Ja bilde ir tik maza, ka neaizsniedzas līdz lapas apakšai, tad tur vienkārši nebūs vietas, lai aizlektu tik tālu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inguss Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 nav tā ka sniegts olīdz lapas apakšai, bet tik un tā lēkā. a kā darbojas tas focus()? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 (edited) Ja kaut kas par daudz lēkā, tad iespējams, ka tu kaut ko ne tā dari. Ar focus tu caur JavaSkriptu vari aiziet uz kādu formas elementu. Edited March 27, 2008 by Kavacky Link to comment Share on other sites More sharing options...
inguss Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 nju tas tiešām, kad bildei mainas izmērs, kamēr bildes vienāda izm, tikmēr nekas nelēkā un ir ok, bet līdzko lielāka izmēra, tad lēkā. par to focus pameklēšu googlē kaut ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Nu tur tu neko neizdarīsi, ne šādi, ne ar focus. Jo browseris nevar paskrollēties uz vietu, kurā nekā nav - nevar nobraukt zemāk, ja bilde ir maza ( mazs augstums ) un zem tās lapa beidzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 ja nu kas, iemet paste.php.lv to savu html kodu un kur tu spraud ieksha <a href="blah"></a> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts