millers Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 (edited) sveicinati man ir jautajums kur ir problema rekur ir mans login scripts http://paste.php.lv/7011 ... lieta tada kad es ierakstu e-past un pass man atveras viss txt fails no kura vajadzetu lasiti vinjam to email un pass .. kur ir problema un ka var panakti lai vinjs nolasa visu ka nakas .. ? a un luk ir code kas attrodas sphereaccu.scp [test] PRIV=00 PASSWORD=test TEST.email="test@inbox.lv" TEST.password="test" TEST.pin=1234 Edited March 19, 2008 by millers Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Nu tu jau viņu vienkārši ieinklūdo. Tāpēc arī parādās. Un šitas vispār ir galīgi nepareizi: $TEST.EMAIL Tas sphereaccu.scp taču nav php fails. Tajā netiek definēti php mainīgie. Iesaku tev to failu ielasīt ar file(); Dabūsi masīvu (fails sadalīts par rindiņām), kuram pēc tam varēsi ciklot cauri (foreach) un ar explode() katru rindiņu sadalīt. Un pēc tam varēsi veikt salīdzināšanu. Kaut gan man ir aizdomas, ka tu ne vella nesaprati. :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
millers Posted March 19, 2008 Author Report Share Posted March 19, 2008 tev ir taisniba es ne vela nesapratu :) varu uzrakstiti ka tur vajadzetu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts