Jump to content
php.lv forumi

Dinnager

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Dinnager's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveiciens visiem, Meklēju kādu kas pārzin Jōmlas un to komponentu vidi. Problēma tātad ir sekojoša, neprotu/nezinu kā lai importē veigsmīgi importē XML failu caur CSVI Virtuemart. Ja kadam ir bijusi pieredze ar šo runāsim tālak. Protams par attiecigu darbu attiecīga samaksa. Vēlams ja jūs varētu būt pieejams arī turpmāk, netikai uz šo darbu.
  2. Vairs errora nav. Vaina bija taja, ka izmantoju Windows 7. Tagad ir problema vienkarhi ar importu. Nesaprotu ka tas tabulas pareizi izveidot. lai vinsh xml atpazitu un visu ievaditu.'
  3. Hei visiem. Problema tada - Man jau ir Joomla ar VirtueMart, bet kadu laiku tur nav nekas atjaunots. tagad vajadzéja pievienot produktus. Sanemu XML listu ar produktiem. Piemers no produkta saraksta. <ITEM> <ITEM_ID>SKC51P</ITEM_ID> <GOOD_ID>134</GOOD_ID> <CATEGORY_ID>887</CATEGORY_ID> <PN>Lente 13mm/6m violeta Gr.51(24) S-01</PN> <GRP1>Izejmateriāli (kārtridži, toneri, kasetes, ruļļīši, termoplēves)</GRP1> <GRP2>Rakstammašinas lente un korekcijas</GRP2> <GRP3>Rakstammašīnas lente</GRP3> <WARRANTY>0</WARRANTY> <PRICE>63</PRICE> <QTY>39</QTY> <vendor>SK</vendor> <PIC_LINK>http:// DOMENS /data/large/large_SHSG33.jpg</PIC_LINK> <CRNCY>LV</CRNCY> <HAVE_SPC>Y</HAVE_SPC> </ITEM> Piemers No preces apraksta <xml> <SPEC> <ITEM_ID>SKC51P</ITEM_ID> <ENTRY> <NAME>LONG_DESC</NAME> <VALUE>Kabelis switch CC-126-6, printeram, kuri piesledzējas ar LPT. Vāda garums: 1.8m, Gembird. Rāžots: Ķīna</VALUE> <PN>*Kabelis switch CC-126-6/1.8m 25 M/M Gembird</PN> </ENTRY> </SPEC> </xml> Tatad sho visu meginu importet caur CSVI Virtuemart, bezmaksas versiju. Bet vienmer sanemu kadu erroru. Un beigas nekas nesanak. Aaaa... vel domaju ka ta ir versijas vaina tapec uz pilniga jauna serveru visu sainsteleju no jauna, bet bez panakumie... tieshi ta pati problema. Varbut kads var palidzet. Ludzu rakstiet ko man precizet. Paldies.
×
×
  • Create New...