Jump to content
php.lv forumi

AndrejsLi

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

AndrejsLi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Paldies visiem par ieteikumiem, jo daži padomi ir ļoti konkrēti. Tomēr, ir viens mazs bet..Kas ir tie veiksmes atslēgvārdi Googlē, ar kuriem šo tēmu varētu pastudēt? Vienkāršāk man tādu kodu būtu pārkopēt.. :)
  2. <--more--> man būs jauna ņemšanās, jo man tā nav uztaisīts, turklāt, tas nav tas ko gribu, jo gribu izvilkt automātiski.
  3. Vārdus apraut noteikti neplānoju, ja kāds vārds ietu pāri beidzamajai rindai, aiz priekšpēdējā vārda būtu vienkārši daudzpunktes.. Un kā izveidot šādu "galviņu"? Kā varētu saukties manas problēmas risinājums, kuru sameklēt Googlē? Šāds risinājums izskatītos ļoti kompakti, vismaz manuprāt.
  4. Nea... Vajag, lai saīsinājuma ierobežojums būtu nevis noteikts vārdu skaits, bet rindu skaits tekstā. Un lai "Lasīt tālāk" atrastos vienmēr vienā noteiktā rindā, kas manā variantā būtu bildes beigas.
  5. Heyy.. Pasakiet vismaz kādu aptuvenu info, kuru vajadzētu meklēt netā..
  6. Atvainojos, ja ko no manis teiktā nebūs iespējams saprast, esmu nūģis programmēšanā :) Ziņu lapā ir saīsināti raksti ar excerp, raksti atrodas pie ziņas bildes labā sāna. Excerp sākās ar noteiktu vārdu skaitu, bet gribētos, lai tas sāktos ar noteiktu teksta rindu skaitu. Excerp atrastos vienā līnijā ar bildes beigām. Izmantoju WP. Kā to dabūt gatavu? Paldies par atbildi jau iepriekš.
×
×
  • Create New...