Jump to content
php.lv forumi

IT_Sapiens

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

IT_Sapiens's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Atalgojums tiek noteikts katram individuāli, atbilstoši viņa kvalifikācijai, prasmēm un pieredzei.
  2. Meklējam analītiķi / programmētāju ar labu pieredzi PHP/SQL - web bāzētu CRM/ERP sistēmu izstrādes, pielāgošanas un ieviešanas projektiem, pastāvīgam darbam uz pilnu darba slodzi. Vairāk info: http://itsapiens.eu/darba-piedavajumi
  3. Piesakās tie, kuriem ir pietiekami liela interese noskaidrot sev būtiskos jautājumus, - kuriem alga ir viens no būtiskiem faktoriem, bet ne vienīgais, kas interesē, jaunu darbu meklējot.
  4. Ja nav augstākās izglītības, bet to var kompensēt ar iegūtām zināšanām un prasmēm citviet, kopā ar progresīvu attieksmi pret darbu, tas būtu ļoti OK. Arī ar pārējām prasībām pamatā ir tā, ka ja trūkst kas no prasītā, bet ir kompensējošie faktori, tad joprojām pastāv labas izredzes. Būtiskākais ir spēja un vēlme labi paveikt darbu, - ko tas nozīmē, par to jau var vairāk noskaidrot intervijas laikā. Gaidam Jūsu CV ;).
  5. Arī kategorijā, kas norādīta prasībās, ir gradācija, turklāt katrs savu atbilstību prasībām uztver citādi. Norādot standartu mēs arī dodam mazāk iespēju izņēmuma gadījumiem un elastīgumam. Šobrīd nevēlamies plaši publiskot atalgojuma sistēmu, tomēr noteikti var rēķināties ar konkurētspējīgu atalgojumu atbilstoši kompetencei un vēlmei+spējai paveikt! Aktīvam un ieinteresētam cilvēkam arī nevajadzētu būt problēmai noskaidrot sev interesējošo informāciju tiešā komunikācijā ;).
  6. Alga tiek noteikta individuāli, atbilstoši kompetencei un pieredzei. Varam darīt tā, ka atsūti CV un vēlamo algas apjomu uz [email protected] un mēs atbildēsim, vai tas ir atbilstoši mūsu noteikajam līmenim.
  7. IT Sapiens ir jauns, augošs IT uzņēmums, orientēts uz kvalitatīvu IT risinājumu nodrošināšanu saviem klientiem (skat. itsapiens.lv). Šobrīd meklējam PHP programmētāju ar labu darba pieredzi šajā jomā - pastāvīgam darbam uz pilnu darba slodzi. Ja Tu esi: Enerģisks un atbildīgs, gatavs meklēt un piedāvāt labākos IT risinājumus, dalīties ar savām idejām, Ja Tev piemīt laba matemātiskā domāšana, kas apvienota ar „out of the box thinking”, Pārzini SQL, PHP programmēšanas valodas, un ir zināšanas datubāžu projektēšanā, Proti plānot savu darbu un paveikt to kvalitatīvi, atbilstoši termiņiem un Tava darba rezultāts iepriecina klientu, Tev ir augstākā vai nepabeigta augstākā izglītība, Mēs piedāvājam: Pievienoties mūsu draudzīgai un saliedētai komandai, Garantējam interesantu darbu pētnieciskos IT projektos un jaunu produktu izstrādē, Labas izaugsmes iespējas, modernu tehnoloģiju apgūšanu, Karjeras iespējas augošā uzņēmumā, Atalgojums par paveikto. Pieteikumus un CV lūdzu sūtīt uz e-pastu: [email protected]
×
×
  • Create New...