Jump to content
php.lv forumi

morfius

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

morfius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. viss aizgāja:)Trivali bet visualo studiju biju uzstumis pec connectora problemam, pārliku Vēlreiz un installs pats nokonfigurēja visu ko vajag :)
  2. 1)Nē programma nav manis rakstīta tā nāk no Microsofta tagad Website panel (pirms tam saucas dotnetpanel). 2)Pats softs strādā bet šai microsoft versijai lai tiktu klāt pie mysql vajag to connectoru (draiveri), iepriekš nevajadzēja. 3)Palasījos info un cik nu es sapratu (nav pieredzes) (vajag ar visual stuido pievienot prefenci bet par cik šī nav manis rakstītā lapa tad nu sadaļu (add preffence) nedod (var redzēt bildē). mysql.data.dll - cik saprotu tad tieši šis arī ir tur jāpievieno.? Bet Ja japievieno tad kā?
  3. Labvakar, Ir problēma ar Mysql uz windows server 2008, Ir uztādīts Mysql serveris 5.1. darbojas kā nākas. Bet ir vajadzība lai pie viņa varētu pieslēgties viena aplikācija: aplikācijas/ aplikācijai ir nepieciešams šis te draiveris: Before proceed to MySQL service configuration in control panel, please follow these guidelines to deploy ADO.NET Driver for MySQL (also known as MySQL Connector/Net) on server My Server. Unless you do so control panel will not be able to provision MySQL databases and user accounts as well as the service integration bridge is in non-operational state. Tiklīdz tiek palaista aplikcija tiek izmesta šāda kļūda: Could not load file or assembly 'MySql.Data, Version=6.3.4.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c5687fc88969c44d' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified. File name: 'MySql.Data, Version=6.3.4.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c5687fc88969c44d' Par cik palasīju un izmēģinaju visādus veidus,un izlasīju ka šī versija arī varētu būt pie vainas, tad nu novilku jaunko net connector 6.2.4, atzipoju, bet ko darīt tālāk, kur/ un kā viņu uzstādīt, jo iekš arhīvā nav nekādas norādes kā viņu uzstādīt. Atverot MySQL Administrator,arī neredzu iespējas šo pievienot.
×
×
  • Create New...