Jump to content
php.lv forumi

dql

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

dql's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. dql

    Lietotaaju alert

    nu ne jau pliku user_id :D
  2. dql

    Lietotaaju alert

    nu izdomaat jau var visu ko, tikai kursh glabaa usera id cepumaa un to izmanto kaa autorizaacijai :D :D :D :D
  3. dql

    Lietotaaju alert

    Nez man no kodeeshanas viedoklja tieshi liekas lieks shits lapaa tas session_start utt.. Varbuut neertaak ir kukijam padot veertiibu, bet tas arii viss. Jaa es piekriitu, ka var pamainiit cepuma veertiibas un dziives ilgumu, bet tas nav nekaadas lielais droshiibas caurums par ko tagad lauziit galvu.
  4. dql

    Lietotaaju alert

    Man kkaa nekas nepaarlaadeejas, jo cepums tiek padots tajaa failaa, kur ajax checko tos piesleegtos juuzerus... Taapeec, ka es nekur lapaa neizmantoju sesijas, un tagad deelj shitaada shita arii netaisos, jo viss straadaa un es nedomaaju ka sesijas baigi ietekmees to aatrumu man. Viss paareejais tavaa tekstaa taka jau ir skaidrs, to es jau vakar uztaisiiju :)
  5. dql

    Lietotaaju alert

    nu ok viss skaidrs, tikai grey wolf jautaajums tev kaapeec, lai es nevareetu peedeejaas pieprasiijuma reizes laiku glabaat kukijaa?
  6. Sveiki, veeleejos uzzinaat, kaa lai izveido shaadu skriptu, kaads ir ieksh draugiem.lv uc saitos, kad ik pa laikam paraadas lapas labajaa apakseejaa stuuri info, ka kaads ienaaca lapaa. no javascript puses es to vareetu uztaisiit. bet kaa lai ti nocheko? Pagaidaam dariju taa, ka tikko kaads ienaak saitaa vinjam uzliekas cepums, ka ir. un insertojas tabulaa. Un tad caur javascript izvelkam sho informaaciju aaraa, un protams php pusee izdeesham aaraa, lai neraada atkaartoti. Bet probleema ir tur, ka citam paraadiis, ka kaads noteikts ienaaca saitaa, bet paareejiem nee, jo peec pirmaas paraades, jau buus izdeests ieraksts. Kaa lai to iisti realizee?
×
×
  • Create New...