Jump to content
php.lv forumi

hQ.?

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

hQ.?'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Varam slēgt šito ciet viss ko man vajadzēja ir izpildīts!
  2. Paldies tev liels par palīdzību man izdevās uzstādīt garumzīmes!
  3. Paldies šis man palīdzēja ļoti, bet kā ar tiem charstiem kapēc man viņi nestrādā kad lieku garumzīmes refrešoju un parādas klucīši garumzīmju vietā :(
  4. Nu charseti ir skriptos un index.php failā kā vienmēr Lūk izraksts no index.php <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> EDIT: Kurā vietā jaiemet tas textins css failā pie tā paneļa kura vēlos? to text redzēt? EDIT2: ā un ja tu domā lielākas atstarpes strap tekstiem, tad tu maldies es vienkārši vēlos lai būtu šādi: Mans teksts vairākas rindas velreiz šis teksts Nākamais teksts ko vēlos Ceru ka sapratīsi vēlos šo atstarpi ko var izvedot piespiežōt ENTER!
  5. A paldies un vēl pie reizes vēlētos zināt kapēc man uz PHP web nestrādā garumzīmes kautvai ir uzstādīts Charset utf-8 izmēģināju arī utf8 tikuntā nestrādā ā un kā starp tekstu var ielikt atstarpi strap rindām?
  6. Man ir šādi: http://www.bildites.lv/images/0tj10civyoxvyw4c9g6a.jpg Bet es vēlētos šādi: http://www.bildites.lv/images/zjdl8pyinlp6m552j1f.jpg Kādi kodi man ir jāraksta lai teksts kārtotos pa rindām kad es to vēlos? ar parastu enter piespiešanu nezidodas lūdzu pamācat mani.
×
×
  • Create New...