Jump to content
php.lv forumi

karlis-15

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by karlis-15

  1. Jāpiekrīt webi, arī esmu gribējis izstrādāt mazu lapu uz kā cita, piemēram JAVA, bet ja salīdzina hostinga izmaksas tad mazām lapām PHP laikam vēl tomēr paliek labākais variants, lielākām sistēmām jau ir cita runa.

  2. Jā taisīsi C#, vajadzēs visual studio, pēc tam kad nokompilēsi projektu iekš visual studio, automātiski būs .exe fails ar jauno programmu, kuru varēsi palaist visur kur ir .net frameworks. Ja taisīs Javā varēsi palaist ne tikai iekš Windows, bet visur kur ir Java virtual machine.

    Ja gribi pamēģināt uztaisi jaunu WindowsApplication projektu un palaid, redzēsi kā tas apmēram notiek.

  3. C# varētu būt ka ir vieglāk. Ja pareizi saprotu nepieciešams vienkārši ielogoties ar Webapp datiem, tad vispirms vajadzēs piekļuvi DB, var skatīties googlē kā ar c# piekonektēties MySQL vai kādai citai eksistējošai DB. Javā jau apmēram tas pats  - vispirms jāpiekonektējas DB. .Net t.i. c# noteikti arī var veidot sesijas ar kukijiem utt. Javā īsti nezinu, bet gan jau kaut ko līdzīgu arī var.

  4. Tieši tā tie kas izies cauri tai "aizvēsturei" tos varētu pielīdzināt šoferiem, bet pārējie autovadītāji. Ar ko tad vajadzētu sākt mācīties programmēt, ar PHP? Tas man liekas nebūs tas labākais, lai iemācītos "programmēšanas domāšanu".

×
×
  • Create New...