Jump to content
php.lv forumi

Procesors

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Procesors's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. <?php if (isset($_GET['page'])) { $page=$_GET['page']; $path = "inc/".$page.".php"; ... Sitaa aizgaja. Paldies. Bet pirms tam lapas sakumaa bija tas errors un tad sekoja tas page saturs. It kaa funkcijas stradaja, bet kludas pazinjojums kaut kaa nesmuki tomeer.
  2. Ka var apiet sadu problemu, ja browzeris pazino kludu: Notice: Undefined index: page in C:\wamp\www\index.php on line 33 <?php $page = $_GET['page']; if ($page) { $path = "inc/".$page.".php"; ... Ir problemas ar so: 'page' Bet es jau vinju defineeju ar $page Un video tutorialii shamais radija un viss bija OK. P.S. Atainojos, ka rakstu bez garumziimeem. Uz VM taadas nav uzstaaditas.
  3. Mēģināsu vēlreiz skaidrot, jo nekas nesanāk :( Sākumā ir HTML lapa, kurā ir links uz php failu. Linkā ir target, kurā varu norādīt jebkuru freimu. Nospiežu uz linku un man atveras rezultāts - izpildas php tajā freimā, kuru norādīju. Tik tālu viss ir OK... Tajā rezultātā, kuru izmet php, ir vēlviens links, kuram es norādu adresi uz citu php failu, taču jau citā freimā. Un nevaru dabūt, lai rezultāts būtu citā freimā. Labākajā gadījumā es varu dabūt tajā pašā freimā un sliktākajā gadījumā jaunā logā. Varbūt ir kāds cits risinājums? Ideja ir sekojoša: No datu bāzes izgūstu preces. Katrai precei ir iespēja pievienot to iepirkuma grozam.
  4. Ja es rakstishu grozs.php, tad man atvērs freimā php lapas saturu (kodu), bet pamēģināsu Paldies.
  5. nu method man ir arii, es nepareizi te uzrakstiju. Bet ja man visi faili vienaa limenii atrodas (html mapee), /html/saturs.html un html/grozs.html tad http://localhot/html/grozs.php target ir jaraksta ar atpakaladresi vai vajadzetu but vienkārši target="grozs" ? Kaut kas ar to man nav kārtībā. Visu laiku izvadīju ko vajadzēja freimā "saturs" un nebija problēmu.
  6. Sveiki visiem. Pavisam nesen sāku veidot e-veikala sistēmu un gandrīz 1. reizi to daru ar php Tad nu mana nākamā problēma ir norādīt kurā lapas freimā izdot rezultātu. Es norādu feimu "grozs", bet man rezultāts ir uz jauna loga. Ja es to <a href > linku ielieku html lapā un palaižu, tad rezultāts ir freimā "grozs", kā tam jābūt. Ja es php lapā norādu freimu "saturs", kas ir galvenā lapa, tad jauns logs neatveras un rezultāts ir freimā "saturs" <?php //php kods (select vaicajums...) while cikls { Izdod tabulas ierakstu ?> <a href="http://localhost/html/grozs.php" target="grozs" mothod="post">links uz grozu</a> <?php } //close MySQL connection; ?> P.S. Pirms rakstīju topiku, es pārmeklēju vai te tāds jau nav gan ar search, gan manuāli. Un šis nav vienīgais forums, kur es to meklēju. Un ne tikai forumos meklēju. Un kods ir apstrakts, iznjemot <a> tagu. Pie reizes varbūt derētu zināt, ka targetā ierakstīt linku, ja atrodos vienā folderī un man jānorāda adrese vienu folderi atpakaļ, nevis uz priekšu.
×
×
  • Create New...